Фермент рідкий для сиру та бринзи Супер Лакта 90мл
Фермент рідкий для сиру та бринзи Супер Лакта 90мл
Застосовується в харчовій промисловості в якості замінника сичужних ферментів тваринного походження. За амінокислотним складом мікробної ренін порівняємо з сичуговим яловичим пепсином (в народі багато так і називають його " сичужний пепсин", або ", сичуг",), який виділяють з слизової шлунка (сичуга) молодих жуйних тварин (телят, ягнят).
У свою чергу мікробіальних пепсин "Супер Лакта", не містить в своєму складі ферментів тваринного походження. З огляду на те, що грибна сирна закваска "Супер Лакта", проводиться за допомогою ферментації чистої культури харчового гриба Rhizomucor Mieheiі молокосвёртивающего ферменту Mucorpepsin, який в свою чергу теж виходить з грибів, в результаті кінцевий продукт (мікробіальних пепсин) на відміну від сичужного, є виключно рослинною продуктом.
Спосіб приготування:
1.Приготувати розчин ферменту. Для цього необхідно -, розчинити вміст пакета в 250 мл води.
2. Нагріти свіже домашні не кип'ячене молоко до температури від 30 до 34 градусів
3. Додати 250 мл розчину в 100 л молока або 25 мл розчину в 10 л молока
4. Дати настоятися близько 20 хв.
5. Процідити через марлю.
Надати форму.
Для додання особливого смаку в молоко можна додавати улюблені спеціі.Рекомендована доза «, Лакта», для виробництва твердих сичужних сирів від 5 до 8 грам на 1 000 кг переробляється молокосуміш.
У разі, якщо швидкість згортання не важлива, кількість внесення «, Лакта», можна набагато зменшити.
Особливі вказівки:
не містить генно-модифікованих організмів (ГМО), є продуктом виключно рослинного походження, може використовуватися для приготування сирів з овечого, козячого, буйволиного і коров'ячого молока. Одного флакона вистачає на 150 л. молока.
Товар сертифікований.
Термін зберігання: 2 роки
Основні | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Китай |
- Ціна: 90 ₴