Продавець ЗООВЕТ СЕРВІС розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1257 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, . Ваша заявка буде оброблена в робочий час.

Фермент рідкий для сиру та бринзи Супер Лакта 90мл, фото 2

Фермент рідкий для сиру та бринзи Супер Лакта 90мл

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Фермент рідкий для сиру та бринзи Супер Лакта 90мл

 Призначений для приготування сиру і бринзи.Мікробіальний ренін "Супер Лакта", є ферментом для згортання молока і подальшого виробництва сирів різних сортів. Мукорпепсін (грибна закваска) виходить з грибів Mucor pusilusіМucor miehei.

Застосовується в харчовій промисловості в якості замінника сичужних ферментів тваринного походження. За амінокислотним складом мікробної ренін порівняємо з сичуговим яловичим пепсином (в народі багато так і називають його " сичужний пепсин", або ", сичуг",), який виділяють з слизової шлунка (сичуга) молодих жуйних тварин (телят, ягнят).

У свою чергу мікробіальних пепсин  "Супер Лакта", не містить в своєму складі ферментів тваринного походження. З огляду на те, що грибна сирна закваска "Супер Лакта", проводиться за допомогою ферментації чистої культури харчового гриба Rhizomucor Mieheiі молокосвёртивающего ферменту Mucorpepsin, який в свою чергу теж виходить з грибів, в результаті кінцевий продукт (мікробіальних пепсин) на відміну від сичужного, є виключно рослинною продуктом.

Спосіб приготування:

1.Приготувати розчин ферменту. Для цього необхідно -, розчинити вміст пакета в 250 мл води.

2. Нагріти свіже домашні не кип'ячене молоко до температури від 30 до 34 градусів

3. Додати 250 мл розчину в 100 л молока або 25 мл розчину в 10 л молока

4. Дати настоятися близько 20 хв.

5. Процідити через марлю.

Надати форму.

Для додання особливого смаку в молоко можна додавати улюблені спеціі.Рекомендована доза «, Лакта», для виробництва твердих сичужних сирів від 5 до 8 грам на 1 000 кг переробляється молокосуміш.

У разі, якщо швидкість згортання не важлива, кількість внесення «, Лакта», можна набагато зменшити.

Особливі вказівки:

не містить генно-модифікованих організмів (ГМО), є продуктом виключно рослинного походження, може використовуватися для приготування сирів з овечого, козячого, буйволиного і коров'ячого молока. Одного флакона вистачає на 150 л. молока.

Товар сертифікований.

Термін зберігання: 2 роки

Основні
ВиробникБез бренда
Країна виробникКитай
  • Ціна: 90 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner