Фермент для сирів Мейто Пепсин харчовий
Фермент Мейто Пепсин харчовий для сирів 1 грам на 100 л молока
Пепсин харчовий, микробиальный ренін, фермент для виготовлення сиру в домашніх умовах і на виробництві з коров'ячого та козячого молока.
1 пакетик (1 г) пепсину розрахований на 100 літрів молока.
Пепсин Meito застосовується при виробництві м'яких і твердих сортів сиру в домашніх умовах, так і на виробництві.
З допомогою пепсину Meito можна виготовити: звичайний домашній сир ропні сири (бринза, сулугуні, фета тощо), а також практично всі відомі тверді сорти сиру.
Meito ― натуральний продукт, що містить молокозвертаючі ферменти. Ці ферменти являють собою специфічні протеази, які за своїм амінокислотним складом ідентичні телячому сичужному ферменту. Meito при цьому не містить тваринних і хімічних компонентів, що сприятливо позначається на терміні зберігання і смакових якостей сиру. Meito зроблений за допомогою ферментації і подальшої сушки рослинного харчового гриба.
Властивості:
активність не менш 300 000 одиниць, час згортання молока 30 хв.
Молокозвертаючіий фермент «Мейто» («MICROBIAL MEITO RENNET») ― ренін рослинного походження (100 % химозина), отриманий по японській технології з висівок пшениці, вирощеної спеціально для приготування «Мейто».
Рекомендації:
«Мейто» був схвалений Адміністрацією продуктів харчування і медикаментів як харчова добавка в США, Франції, Німеччини, Швейцарії, Великобританії та в інших країнах.
«Мейто» ― не містить ГМО (протокол випробувань № 3/8-А-5049/1-33621/1Е від 03.07.09 р, Система сертифікації УкрСЕРПО, випробувальний центр Інституту екогігієни і токсикології ім.Л.І.Ведмедя), перевірений інститутом харчової технології, екогігієни і токсикології МОЗ України (№3/8-А-351-08-26936Е від 24.01.2008), був схвалений Міністерством охорони здоров'я України як препарат, що відповідає вимогам санітарного законодавства України і є безпечним для здоров'я людини (санітарне гігієнічний висновок №05.03.02-03/3625 від 28.01.2008 р.
Стандарти якості:
"Мейто" проводиться в строго керованому процесі та його якість незмінно постійна. Саме "Мейто" відповідає найсуворішим стандартам ефективності та чистоти.
Термін придатності та зберігання: "Мейто" має термін придатності 3 роки без втрати активності (при правильному зберіганні), що набагато більше, ніж у ферментів тварини та інших походженнях. Зберігати "Мейто" потрібно в щільно закритій банці в сухому, прохолодному місці (оптимальна температура зберігання 6-8 ° С). Упаковка: Фермент "Мейто" розфасований в алюмінієві пакети по 1 гр. чистої ваги. Відповідно до стандартів України та міжнародних стандартів на кожній упаковці вказано фірму та країну-виробника, що підтверджено нанесеним штрих-кодом.
Розчин ферменту «Мейто» готується безпосередньо перед внесенням в молоко.
Рекомендована доза «Мейто» для виробництва твердих сичужних сирів від 5 до 8 грамів на 1 000 кг молокосуміші, що переробляється. Якщо швидкість згортання не важлива, кількість внесення «Мейто» можна значно зменшити. Фермент «Мейто» вноситься в молокосуміш після додавання до неї всіх необхідних компонентів (при температурі сквашування (30-34 С°), залежно від виду сиру, потрібного часу згортання та сезону року), наступним чином: відміряну кількість «Мейто» розчинити в 10-кратному (щодо об'єму ферменту) об'ємі холодної питної води і додати отриманий розчин у суміш для вироблення сиру, при ретельному перемішуванні протягом 5-хвилин.
Кількість ферменту визначають з урахуванням того, що молочна суміш повинна протягом 25-40 хвилин давати щільний, рівномірний по всій масі згусток готовий до розрізанні.
Основні | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Японія |
- Ціна: 40 ₴